Kopp med texten Modig, och Karin Smirnoffs bok "Jag for ner till bror"
Dagens gästbloggare från Allmän i Persborg

Muna gör det bästa av distansundervisningen

Dagens gästbloggare från Persborg är Muna Mohammed Saa.

”När jag började läsa fjärr/distansundervisning, trodde jag att jag skulle sakna mina rutiner men det hände inte.

Jag vaknar på morgonen som vanligt och träffar mina klasskamrater och vi har också rast.Jag ringer vanligtvis till mina vänner och chattar med dem efter lektionerna och det hjälper mig mycket att känna mig bekväm i den här situationen.

Jag tycker att läsa på distans var lätt för mig eftersom jag vanligtvis använder NE som digitalt läromedel och It´s Learning som ett litet samhälle där vi kommunicerar med varandra och läraren ger information.

Jag gillar hur läraren gör sitt bästa för att undervisa sina ämnen digitalt.

Jag trodde aldrig att jag skulle sakna Persborgstorget men nu saknar jag det.”

Dagens gästbloggare från Allmän i Persborg

Muna gör det bästa av distansundervisningen

Skip to content