Grattis Sandra!

Det är knappast någon överraskning att en stor del av våra kursdeltagare tar sig vidare till högre studier 😎

Grattis Sandra – tidigare kursdeltagare på Fria förberedande konstlinjen 🥳

 

1. – Grattis att du blev antagen! Var och vad är det du ska läsa?

Svar: Fri konst på Umeå konsthögskola!

 

2. – Berätta lite om hur du arbetade med arbetsproverna, och intervjun. Var dom snälla?

Svar:  Det var väldigt mycket skrivande, sen feedback, sen skriva igen och sen feedback igen. Och så höll man på i typ två månader. Intervjun var verkligen inte så läskig så man kan tänka sig! Lite som en jobbintervju.

 

3. – Berätta om din konst ; vad arbetar du i för medier, vad är det som inspirerar dej?

Svar: Jag arbetar med kropp, språk och det icke vita perspektivet. När jag är ute efter kroppen så vill jag nå det mellanmänskliga. Jag vill nå de små gesterna som kommunicerar det underförstådda. Jag gestaltar ofta kropp genom ramen dels för att det är familjärt men också för att jag vill leka med mitt perspektiv på måleri.

 

4. – Hur har det varit att läsa på Östra Grevie? Ge gärna nåt exempel på nåt du känt du utvecklats inom.

Svar: Östra Grevie har verkligen levererat med workshops och gästlärare, speciellt under ansökningsperioden. Jag fick mycket feedback och bra tips från gästlärarna.

 

5. – Har du nåt tips till de nya FFK-arna som börjar till hösten?

Svar: Gör allt använd allt.

 

6. – Övrigt – har du nåt annat du tror vore kul att vi fick reda på?

Svar: Jag ska med på urban arts 4 på hangaren den 21 juni, kom gärna! Mer information hittar man på deras instagram: cfuksweden

 

In och följ: Sandra.Lundh och/eller Lundh.Sandra på instagram! 🙌

Grattis Sandra!

Skip to content