Sök till vår Undersköterskeutbildning!

Goda nyheter! Vård- och omsorg på Östra Grevie expanderar, och i samband med det drar vi igång ny klass av Undersköterska redan till hösten!

Vill du arbeta med och för människor i ett av de mest efterfrågade yrkena inom vårdsektorn? Vill du dessutom utbilda dig på en av Sveriges största folkhögskolor där utbildningen utgörs av såväl teori som praktik? Då är Östra Grevies undersköterskeutbildning en bra start för dig!

Som utbildad undersköterska kommer du att ha en bred och efterfrågad kompetens inom ett flertal olika yrkesområden inom vården. Utbildningen är två år lång och bygger på och motsvarar den utbildning som erbjuds på gymnasieskolans vård- och omsorgsprogram och följer samma uppbyggnad som Skolverkets yrkespaket.

Undersköterskeutbildningen är certifierad medlem i Vård- och omsorgscollege. Certifieringen innebär att vi ingår i en certifierad samverkan som är en kvalitetsstämpel för jobb och utbildning inom vård och omsorg.

Ansökan till USK-utbildningen stänger 4 juni 2023. Läs mer om utbildningen här.

 

Vill ni hälsa på på skolan, träffa lärarna och se våra fina lokaler? Missa inte BESÖKSDAGEN den 17 maj! Läs mer här. (Öppnas i ny flik)

 

PLUS: Håll utkik! Snart lanseras YTTERLIGARE en vård- och omsorgsutbildning på skolan – med intag redan till hösten 💜

Sök till vår Undersköterskeutbildning!

Skip to content