Elever framför skolan
Bild på Linus, lärare på allmän linje i Östra Grevie

Hett tips! 11 mars håller läraren Linus Eriksson i en Digital besöksdag.

Äntligen är det dags för en besöksdag! Funderar du också på att söka någon av våra utbildningar i Östra Grevie? Besök vår instagram och följ med när Linus Eriksson, lärare på allmän kurs i Östra Grevie, berättar om Allmän kurs, Lärarassistent och Serviceassistentutbildningen.

Vi kommer sända LIVE via både Facebook och Instagram, och du kommer få möjlighet för dig att ställa frågor om skolan eller utbildningarna – direkt i chatten!

Facebook: @ostragreviefolkhogskola

Instagram: @ostra_grevie_folkhogskola

Har du inte möjlighet att närvara vid själva sändningen, men ändå har frågor du undrar över? Då kan du kontakta oss via mail!

linus.eriksson@ostragreviefolkhogskola.com

Bild på Linus, lärare på allmän linje i Östra Grevie

Digital besöksdag – allt du kan tänkas vilja veta om Allmän kurs, Lärarassistent och Serviceassistentutbildningen!

Vaccination till alla elever
Bild på Fatima
Text: Öppna föreläsningar med Valle Westesso – Komiker, författare, regissör, mångsysslare – Onsdag 14/4 2021 13:30
Text: Öppna föreläsningar – Jessica Johannesson – Textil konst – Onsdag 7/4 2021 13:30