ÖPPNA ATELJÈER 23 & 24 april 2019

Ta vara på denna möjlighet och besök konst & designutbildningarna. Den 23 & 24 april bjuder Konst & design in till Öppna Ateljéer. Varmt välkommen att bekanta dig med skolan och prova på något nytt!

Öppettider är kl.10-15, tisdag och onsdag. Besöksadress: Gamla Landsvägen 39 i Östra Grevie

 

Konst & design

Östra Grevie folkhögskola är en av landets äldsta och största folkhögskolor och vi har en tradition av profilerade utbildningar med tyngdpunkten på konstnärliga och estetiska inriktningar. Utbildningar som förbereder dig för ett yrkesliv eller fortsatta, högre studier.

Konst- och designutbildningarna tar plats i Estethuset på huvudskolan i Vellinge utanför Malmö. Här finns utbildningar med 6 olika inriktningar. Bland datorer, vävstolar, utrustning för olika trycktekniker, egna målarateljéer, fotostudios och en fantastisk tecknings- och projektsal vilken sträcker sig över 100 kvadratmeter får studerande möjlighet att utveckla sina konstnärliga färdigheter. På varje inriktning studerar mellan 10 och 20 kursdeltagare och sammanlagt omfattar profilutbildningarna på Östra Grevie över hundra studerande. Gemensamt för utbildningarna är blandningen av teori och praktiska övningar, men vi lägger också ett speciellt värde i din personliga kreativa utveckling. På konst- och designutbildningarna ges du en kontinuerlig handledning i din konstnärliga process – lärarna är själva aktiva konstnärer och formgivare, och fungerar både som lärare och mentorer för din kreativa utveckling.

 

Samtliga utbildningar på Konst & Design är 1–2 åriga.

Utöver schemalagd arbetstid erbjuds valbara workshops, föreläsningar med inbjudna inspiratörer, studiebesök, studieresor och större gemensamma projekt.

ÖPPNA ATELJÈER 23 & 24 april 2019

Skip to content