Välkommen på utställning med Konstgrafiklinjen på Östra Grevie folkhögskola

I utställningen visas verk av 17 första och andra årets kursdeltagare. Man arbetar i de flesta grafiska tekniker samt med skulptur, teckning och rörlig bild. Inför utställningen har deltagarna arbetat individuellt utifrån egna idéer och i valfria tekniker. Under vernissagekvällen kommer de flesta konstnärer att vara på plats – ett fint tillfälle för alla intresserade att prata med dem om deras verk.

Östra Grevie folkhögskola är en av landets äldsta och största med en lång tradition av konst- och designutbildningar. Konstgrafiklinjen på Östra Grevie har en lång historia med målsättningen att bevara, utveckla och sprida konstgrafiken genom teknik, teori och utåtriktad verksamhet. Konstfrämjandet Skåne och Konstgrafiklinjen på Östra Grevie har under många år samarbetat, bland annat genom att eleverna förlägger sina årsutställningar på Konstfrämjandet Skånes galleri St. Gertrud.

Utställningen är öppen 6-14 april på Konstfrämjandet Skånes Galleri S:t Gertrud.
 Vernissage den 6 april kl. 17–22.

Adress: Östergatan 9, 211 25 Malmö

Öppettider under utställningen:

lördag 7 april kl. 12-16,
onsdag 11 april kl. 16-18
fredag 13 april kl. 16-18
lördag den 14 april kl. 12-16 ”finissage”

VARMT VÄLKOMMA

Utställning (6-14 april): Konstgrafiklinjen + Konstfrämjandet Skånes Galleri St. Gertrud

Vaccination till alla elever
Bild på Fatima
Text: Öppna föreläsningar med Valle Westesso – Komiker, författare, regissör, mångsysslare – Onsdag 14/4 2021 13:30
Text: Öppna föreläsningar – Jessica Johannesson – Textil konst – Onsdag 7/4 2021 13:30