Rebecca Tjersland, studerande på Turismutbildningen

Vad har utbildningen gett dig?

Jag har fått insikt i turismbranchen och vad det innebär. Det finns betydligt mer än bara hotell och sevärdheter att se under en resa. Lärarna är mycket inspirerande och har själva anknytning till det som de undervisar i, vilket jag tycker är mycket bra. Utbildningen har också gett mig vänner för livet och man blir mer och mer sugen på att resa!

Var hade du din praktik? 

På Hotel Lundia i Lund

Vad vill du göra efter avslutad utbildning? 

Efter ett år på turismutbildningen här på Östra Grevie finns det mycket som jag vill göra. Jag vill plugga vidare inom turism, har sökt utbildningar till hösten bland annat inom Event och hotell. Är också sugen på att åka utomlands och studera/jobba eller resa runt. Tankarna svävar runt och man får se var de slutar.

Mitt råd till er som vill söka denna utbildningen är, gör det ni kommer inte att ångra er!

Rebecca Tjersland

Rebecca Tjersland, studerande på Turismutbildningen

Skip to content