SMF – studiemotiverande folkhögskolekurs

Hem / Utbildningar / Östra Grevie folkhögskola Persborg / SMF – studiemotiverande folkhögskolekurs

Studiemotiverande Folkhögskolekurs, SMF

Ibland kan det vara svårt att veta vad man vill utbilda sig till eller jobba med, särskilt när man är ung och står inför många val. På vår studiemotiverande folkhögskolekurs (SMF) hjälper vi dig in på det spår som passar just dig.

Vi gör det genom att låta dig testa dina idéer, utveckla sådant du brinner för och undersöka om dina intressen kan bli ditt arbete.

Genom att utbilda inom bland annat retorik, CV-skrivning, personligt ledarskap och arbetsmarknadskunskap samt fördjupa oss i utbildningsdjungeln ger vi dig verktyg som behövs för att ta dig närmare ditt mål.

Under tre månader träffas vi både enskilt och i grupp och under kursens gång får du möjlighet att träffa olika företag när vi är ute på studiebesök, se spännande och lärorika föreläsningar samt besöka olika skolor.

Vi har två kurser, en i Malmö och en i Trelleborg. Du som är under 25 och saknar slutbetyg eller är över 25 och inskriven i Jobb- och utvecklingsgarantin är varmt välkommen till oss.

Är du intresserad av att gå vår SMF, kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen. Du är såklart även välkommen ut på studiebesök, ring oss så bokar vi in en tid.

Utvecklingsansvarig: Peter Ekstrand peter.ekstrand@ostragreviefolkhogskola.com

Fakta om utbildningen
Lärare
Eva Nelander

Eva Nelander

Konferens- och Internatansvarig & lärare SMF