Svenska För Invandrare, SFI

For information in english press here

Välkommen till Östra Grevie folkhögskolan i Malmö.

Studera SFI hos oss!

SFI öppnar vägar in i det svenska samhället, vidare till utbildning och arbete. Lär dig prata, förstå, läsa och skriva svenska i en avslappnad miljö här i Malmö. Vi studerar tillsammans och är lyhörda för dina behov.

Tre anledningar att välja SFI på Östra Grevie folkhögskola i Malmö:

1) Platsgaranti till vidare studier på grundläggande nivå ”Studera hela vägen”
2) Vi erbjuder läxhjälp samt modersmålsstöd i: arabiska, serbiska/ bosniska/ kroatiska, spanska och engelska
3) Vi använder verktyg i undervisningen för att utveckla din digitala kompetens

Du hittar oss på Kopparbergsgatan 2A i Malmö. Vår skola har en interkulturell och kreativ miljö med engagerade lärare och familjär stämning. Lärare och studerande arbetar mot gemensamma mål; utbildning, vidaregång och minnen för livet.

Tid?

SVI Spår 2 och 3:
Förmiddagar 8.30 – 11.30
Eftermiddagar 12.15 – 15.15

SFI Intensiv Spår 3:
Måndag – torsdag kl. 08.15-15.00
Fredagar egenstudier

Var? Kopparbergsgatan 2A, 214 44 Malmö

Ansök via Vägledningscentrum på Föreningsgatan 7a. Tala om att du vill studera på Östra Grevie folkhögskola.

Hos oss behöver du inte vänta länge på att börja studera svenska!

Efter anmälan på Vägledningscentrum kallar vi dig, via brev, för kursstart inom 1-4 veckor. Kom gärna till oss så berättar vi mer!

Vi har löpande antagning. När du har studerat SFI hos oss kan du fortsätta på vår grundskolekurs. Nationella tester görs 4 gånger /år.

SFI rektor/ verksamhetschef
Ellie Lazarevska: 040-55 62 38