VI SÖKER EN LOKALVÅRDSANSVARIG (uppdaterad 01.11.2018)

Tjänsten är på heltid, 100 %
Tillträde: snarast

Östra Grevie folkhögskola är en kreativ skola med framåtanda. Folkhögskolan ligger ca 20 minuter söder om Malmö och är en av Sveriges största folkhögskolor med totalt ca 900 kursdeltagare och 70 anställda. Östra Grevie folkhögskola bedriver högkvalitativ vuxenutbildning och konferensverksamhet i välutrustade lokaler i den vackra miljön i Östra Grevie. På folkhögskolans internat bor ett 70- tal kursdeltagare som har tillgång till utbildningsmiljöerna större delen av dygnet.

Nu söker vi en lokalvårdsansvarig till vårt personalteam.

 

Arbetsuppgifter

Du blir ansvarig för lokalvården men du ingår också som en operativ del i vårt duktiga team och utför uppgifter inom logistik, inköp, lokalvård och städning.
Du deltar i utvecklingen av vår folkhögskola och blir en viktig länk mellan övriga enheter. Framförallt till våra serviceenheter vaktmästeri och kök.

Som lokalvårdsansvarig är det viktigt att du är positiv, Idérik och lyhörd. Du är trygg i dig själv och har lätt för att få kontakt med såväl personal som våra unga vuxna kursdeltagare och du är van att skapa förtroende. Du har ett strukturerat arbetssätt och kan arbeta självständigt såväl som i team. Arbetsuppgifterna fodrar högt servicekunnande, flexibilitet och social kompetens då du kommer i kontakt med såväl kursdeltagare, personal som med konferensgäster. Du är prestigelös, hjälper gärna till och har öga för vad som behövs.

Du har flerårig arbetslivserfarenhet som innebär att du har mycket god människokännedom, organisationsförmåga, tycker om fysiskt arbete och känner ett stort engagemang för unga vuxna med olika bakgrund och behov. Det är meriterande om du har erfarenhet av leda lokalvårdsteam och service. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det är önskvärt att du har körkort och/ eller bor i närheten av folkhögskolan (Skåne, Vellinge).
Arbetstiderna är främst förlagda till tidiga morgnar 6.30 – 15:00 (m. lunchrast).

Kontakta vår skola med din CV så berättar vi gärna mera, jobb@ostragreviefolkhogskola.com

Tel. nr. 040 55 62 00
Välkommen med din ansökan.