Kalendarium

Kalendarium

Hos oss på Östra Grevie folkhögskola är det alltid något på gång. Här samlar vi alla saker som händer under året, från öppna hus till vernissage. Återkommande event är Öppna föreläsningar och vårt Språkcafé.

Information med anledning av coronaviruset: Detta innebär att öppna föreläsningar och liknande under denna period ställs in. Vi uppdaterar informationen kontinuerligt. Du kan läsa mer om hur vi hanterar situationen med coronaviruset.

Öppna föreläsningar

Inställt under corona – håll koll på vår instagram om du kan delta digital.

Vi ger en föreläsningsserie med öppna föreläsningar som sger dig en bredare insikt i konst- och designhistoria och att få möta personer i konst- och designvärlden som delar med sig av sina erfarenheter. Du får också träffa tidigare deltagare som berättar om sina verksamheter efter ÖG.

Språkkafé

Inställt pga Covid-19

Vi att har ett språkcafé i elevbiblioteket på skolan på i Malmö ca två gånger i veckan. Tillsammans med samtalsledare kommer vi bl.a. att göra olika kommunikativa övningar, spela spel och prata om vad som händer i Malmö, Sverige och världen. Mitt i passet bjuder vi också på fika i form av kaffe, te och småkakor.

Alla är välkomna! Hoppas vi ses!

Plats: Elevbiblioteket, Kopparbergsgatan 2A Malmö