Östra Grevie söker ny skoladministratör!

Vill du arbeta på en öppen, hållbar och inkluderande mötesplats där varje individ möts av högkvalitativ och kreativ kunskap? En mötesplats där individen utmanas att utveckla hela sin potential och att effektivt och glädjefyllt söka och stärka sitt inre landskap och därmed bli en del av samhället?

Då vill du arbeta tillsammans med oss på Östra Grevie folkhögskola!

Vi söker ny skoladministratör!

Som skoladministratör på Östra Grevie folkhögskola kommer du att ingå i ett mindre arbetslag med huvudsakliga arbetsuppgifter inom administration, ekonomi och kommunikation, ett arbete som genomförs i nära samarbete med skolans ledningsgrupp.

Som skoladministratör är dina arbetsuppgifter mycket varierande och administrationen har en central och sammanhållande funktion för skolans deltagare och personal vilket gör den till en dynamisk och föränderlig arbetsplats. På Östra Grevie folkhögskola arbetar vi aktivt med att samtlig personal ska känna sig delaktiga i skolans totala verksamhet men med ett fokus på de egna ansvarsområdena. Vi lägger stor vikt vid att våra deltagare blir bemötta med lyhördhet och respekt, och oavsett yrkestitel är vi alla med och bidrar till en positiv lärmiljö för våra deltagare.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta administrativt arbete för våra enheter i Östra Grevie samt i Malmö. Du kommer att ansvara för rapportering till myndigheter och andra intressenter som exempelvis FBR, SCB och CSN samt att ta fram ekonomiska underlag för fakturering och rekvisitioner. Arbetet kräver att du håller dig uppdaterad kring gällande rutiner, bestämmelser och lagstiftning kopplad därtill. Du kommer att vara systemansvarig för SchoolSoft gällande samtliga av skolans utbildningar och under perioder innefattar detta att administrera antagningar till skolans utbildningar. Löpande arbete i SchoolSoft är exempelvis att bevaka och göra förändringar i systemen vilket innefattar förflyttningar av deltagare, in- och utskrivningar, skriva intyg, dokumentera behörigheter och omdömen med mera. Arbetet innebär att du stöttar skolans lärare vilket förutsätter en tät dialog och god kommunikation kring det administrativa arbetet. Vidare innebär arbetet många kontakter med skolans deltagare i skolans reception, där du bland annat är behjälplig med frågor kring CSN, samt telefonkontakt med presumtiva deltagare och andra som har frågor kring skolans verksamhet. I arbetsuppgifterna ingår också att löpande se över förbättringsmöjligheter och utveckla rutiner och processer kopplade till skoladministrationen.

Kvalifikationer

För att lyckas i tjänsten är det mycket viktigt att du är serviceinriktad med en hög grad av samarbetsförmåga. Ditt arbete kännetecknas av hög kvalitet och noggrannhet. Vidare ser du helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och har hela verksamhetens bästa i fokus. Arbetet innebär många interna och externa kontakter och mycket kommunikation vilket ställer krav på

samarbetsförmåga samt god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten förutsätter att:

  • du har mångårig erfarenhet av utbildningsadministrativt arbete.
  • du har hög administrativ kompetens och god kunskap om administrativa rutiner samt god datorvana, i bland annat SchoolSoft och Office 365.
  • du har god förmåga att planera ditt arbete och att prioritera, samt att hantera flera olika uppgifter samtidigt.

Villkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas

Tillträde: Enligt överenskommelse, dock senast 1 februari – 2023.

Tjänstgöringsgrad: 100%

 

Ansökan

Maila din ansökan till: jobb@ostragreviefolkhogskola.com senast den 9/10 – 2022

Du är välkommen att höra av dig till ekonomichef Sofia Andersson 040–556204 om du har frågor om tjänsten.

 

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Östra Grevie söker ny skoladministratör!

Nora och tavla
Jason på Nobeltorget
Skip to content