Jobbannons – Lärare till socialpedagogutbildning sökes

Lärare till socialpedagogutbildning

Om skolan:

Östra Grevie folkhögskola är en av Sveriges största folkhögskolor. Skolan finns på tre driftställen, i Östra Grevie samt två skolor i Malmö, och utbildar vuxna individer inom ett flertal praktiska och teoretiska kurser och utbildningsområden.

Skolan är politiskt och religiöst obunden och drivs med en folkhögskoleförening som huvudman. Vi har ett stort fokus på individen; mål, möjligheter och den personliga utvecklingen.

För mer information om skolan: www.ostragreviefolkhogskola.com

Arbetsuppgifter:

Östra Grevie folkhögskola kommer att öka utbudet av individ- och samhällsnyttiga utbildningar genom att starta en ny yrkesutbildning för blivande socialpedagoger. Vi söker nu en lärare som är beredd att tillsammans med oss anta utmaningen att starta upp och driva utbildningen i nära samverkan med branschen. Tjänstens innehåll kommer att inkludera uppbyggnad av utbildningen, marknadsföring för presumtiva deltagare samt samverkansparter, utvecklingsarbete av utbildningen samt undervisning på utbildningen.

Har du gedigen yrkeserfarenhet och erfarenhet av att utbilda vuxna inom yrkesområdet? Har du genuint intresse för vuxnas lärande? Är du nytänkande och utvecklingsinriktad?

Så bra, då är det dig vi söker!

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet från undervisning inom utbildningsformen folkhögskola, och en akademisk utbildning med pedagogisk inriktning, till exempel folkhögskollärarexamen, yrkeslärarexamen. Alternativt har du motsvarande utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har god kännedom om arbetsmarknaden och har lätt för att skapa nya kontakter och bygga kontaktnät. Ditt engagemang är stort och du kombinerar det med en vilja att utveckla och en förmåga att se till helheten.  Vi är en skola där närvaro i mötet med deltagarna, prestigelöshet och en genuin vilja till att samverka mellan kurser och ämnen tillsammans med dina kollegor är viktig.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan till: jobb@ostragreviefolkhogskola.com

Vi vill ha din ansökan senast den 31/1.  Uppdraget startar efter överenskommelse.

Jobbannons – Lärare till socialpedagogutbildning sökes

Skip to content