jobbannons - vårdlärare sökes

Vårdlärare sökes

ANSÖKAN FÖRLÄNGD TILL 13/12.

Vi söker nu en vårdlärare med uppdraget att göra en översyn av våra befintliga utbildningar mot vård- och omsorgsområdet samt starta en ny utbildning mot undersköterska, i enlighet med Skolverkets regelverk.

Har du gedigen yrkeserfarenhet och erfarenhet av att utbilda vuxna inom yrkesområdet? Har du stort intresse för vuxnas lärande? Är du nytänkande och utvecklingsinriktad?

Så bra, då är det dig vi söker!

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har yrkeslärarexamen och legitimation med inriktning mot vård och omsorgsprogrammet. Din bakgrund är som sjuksköterska eller undersköterska innan du utbildade dig till yrkeslärare. Du har god kännedom om arbetsmarknaden och har lätt för att skapa kontakter och bygga kontaktnät. Ditt engagemang är stort och du kombinerar det med en vilja att utveckla och en förmåga att se till helheten.

Vi förutsätter att du är prestigelös och har en genuin vilja till att samverka mellan kurser och ämnen tillsammans med dina kollegor.  Du visar närvaro i mötet med deltagarna och tycker om att samarbeta i team.

Om skolan:

Östra Grevie folkhögskola är en av Sveriges största folkhögskolor. Skolan finns på tre driftställen, i Östra Grevie samt två skolor i Malmö, och utbildar vuxna individer inom ett flertal praktiska och teoretiska kurser och utbildningsområden.

Skolan är politiskt och religiöst obunden och drivs med en folkhögskoleförening som huvudman. Vi har ett stort fokus på individen; mål, möjligheter och den personliga utvecklingen.

För mer information om skolan: www.ostragreviefolkhogskola.com

Ansökan:

Välkommen med din ansökan till: susanne.andersson@ostragreviefolkhogskola.com

Vi vill ha din ansökan senast den 3/12–2021. Vi ser gärna att du kan påbörja uppdraget vid vårterminens start.

 

Jobbannons – Vårdlärare sökes!

Vaccination till alla elever
Skip to content