Välkommen till ÖG-fest på Moriska Paviljongen!

Den 6:e februari öppnar ansökan för Östra Grevie folkhögskolas utbildningar med kursstart hösten 2020 – det firar vi med en öppen fest på Moriska Paviljongen i Malmö! Välkommen!

Nu händer det! Torsdag den 6:e februari tar Östra Grevie folkhögskola över Moriska Paviljongen – du är bjuden!

Ansökan till alla våra utbildningar har öppnat! Konst- och designutbildningarna och Musikteaterutbildningen har släppt sina ansökningsprover. Vi ska fira! 

Vi bjuder in till fest på Moriska Paviljongen i Malmö. Det är fri entré och alla är välkomna! 

Vi har ett fullspäckat program med bl.a. livemusik från punkbandet Spader Kung och vår egen Musikteaterutbildning, konstutställningar, två DJ-set med Tea & Timbe och Dip Shim & Sven Under. 

Våra fantastiska deltagare och lärare kommer att vara på plats hela kvällen. Passa på att haffa någon av oss och snacka om arbetsproverna till Konst och Design, fråga om exakt hur tuff fysträningen på förberedande polisutbildningen är, eller planera ditt nästa besök på vårt språkcafé. 

Har du redan gått på ÖG – samla din gamla klass och kom och festa med oss! 

Välkommen till en fest för dig som är nyfiken på ÖG, går på ÖG, har gått på ÖG, är en ÖG-kompis eller bara allmänt gillar musik, konst och fest! 

 

VAR: Moriska Paviljongen, Folkets Park, Malmö 
NÄR: Torsdag den 6 februari kl.17-23 
FÖR VEM: Dig som är nyfiken på ÖG, går på ÖG, har gått på ÖG, är en ÖG-kompis eller bara allmänt gillar musik, konst och fest! 
TILLGÄNGLIGHET: Tillgänglig för rullstol 
ÅLDER: 18-årsgräns 
FACEBOOKEVENT: https://www.facebook.com/events/613612776107586/ 

FRI ENTRÉ! 

 

LIVE: SPADER KUNG – trummisen Klara går vår utbildning Grafisk Design – Visuell Kommunikation. Klara spelar inte bara trummor utan gör även merchandise och skivomslag till bandet. Musikmagasinet Popmani räknade upp bandet som ett av de band vi bör hålla extra koll på under 2020. 

DJ: TEA &TIMBE – Har kallats för “Malmös hetaste DJ-duo”. Tea är förutom ena halvan av Tea & Timbe en fd. ÖG-deltagare. Hon är en riktig multitalang som jobbar som allt från grafisk designer och DJ till stylist och smyckesdesigner. 

LIVE: ÖGs MUSIKTEATERUTBILDNING – Ett ord: gåshud! 

DJ: SVEN UNDER och DIP SHIM – Duon är gamla klasskompisar från ÖG, och är förutom grymma DJ:s också sjukt duktiga illustratörer och animatörer. DIP SHIM aka Diego har dessutom nyligen öppnat en skivbutik på Karlskronaplan: Sound+Matter. 

KONSTUTSTÄLLNINGAR – från klasserna Textil Konst och Design, Fria Förberedande Konstlinjen, Konstgrafiken, Grafisk Design – Visuell Kommunikation, Grafisk Design – Nya Media och Fotografi.